El més destacat de les 8 setmanes amb ATO Natura

Avui concloem el projecte ATO Natura i és el moment de donar les gràcies a tots els que hem format part d'aquest projecte, i quina millor forma de fer-ho que resumint el que hem aconseguit junts durant aquests 2 mesos :).

Hem tastat: 4.000 trndians hem compartit les nostres experiències i opinions sobre ATO Natura, una llet amb omega-3 provinent de l’alimentació natural de la vaca.

Els millors moments amb ATO Natura 2

Hem vist: Més de 1.600 fotos de moments divertits amb ATO Natura: aniversaris, sopars, reunions d’amics, excursions a la muntanya, etc. Ha estat una experiència genial!

trndiana estheryolanda: "realmente esta leche esta buenisima, desde que la probé, hace un mes mas o menos ya no he comprado otra . Ha todos nos ha gustado mucho tanto niños como adultos , pues estos dias que hemos estado con toda la familia hasta las abuelas les ha parecido fantastica y eso que son bastantes especiales."

trndià dlliuro: "Los cupones de descuento que entregamos a nuestros conocidos han sido un exito!!! todos nos han dicho que los utilizaron y que no tuvieron problemas en el momento de entregarlos en las cajas del super!!!!todos estan super convencidos con la leche, a los que les entregamos los cupones compraron leche entera ya que tienen niños pequeños (yo no la he probado), y me dijeron que estaba buenisima, creo que seguiran comprandola!!! Gracias ATO natura por permitirnos conocer un excelente producto!!!"

Hem descobert: Com és el dia a dia a una de les 7 granges que proporcionen la llet ATO Natura. També hem conegut delicioses maneres d’incorporar-la a la nostra cuina de cada dia gràcies a les receptes i trucs que hem rebut.

Hem compartit: Moments molt interessants a través de la informació que hem anat recollint durant tot el projecte, ja no ens podem estar sense tenir sempre ATO Natura al rebost o a la nevera de casa després de conèixer els seus beneficis ;).

Durant els últims dos mesos ens hem divertit junts amb aquest projecte tan sa i deliciós, gaudint d’ATO Natura en companyia d'amics, familiars i companys de feina. El projecte acaba a trnd pero podeu seguir totes les novetats d'ATO a la seva nova pàgina de Facebook

Moltes gràcies i fins ben aviat!!!

jordivertido i l’equip ATO Natura.