Probando ATO Natura con los compañeros de trabajo

Además de familiares y amigos con quien compartir los briks de nuestro pack de inicio, hay un grupo de personas con quién pasamos muchas horas a diario: nuestros compañeros de trabajo :).

La trndiana montsecolome organizó un desayuno con leche ATO Natura en el aula de profesores, una forma muy original de celebrar su santo ;):

trnd-ato-natura-montsecolome-jpg Los compañeros de la trndiana montsecolome y la nota que dejó en la pizarra

trndiana montsecolome Divendres, la festividad de la Verge de Montserrat i el meu sant, i com cada any convido als companys i companyes de la feina a esmorzar. Aquest any, han tingut a més a més degustació de llet ATO! Van ser tots convocats uns dies abans amb una nota a la pissarra. I a l'hora d'esmorzar, entrepans amb llet ATO. Primer es van estranyar una mica de que hi hagués llet en lloc d'altres vegudes, però els vaig explicar que participava en un estudi sobre la llet ATO i que volia que la provessin i em comentessin què els semblava. Tothom va estar d'acord en fer-ho! Algunes persones se la van veure sola i altres se la van posar en el cafè. L'opinió general de tothom va ser que era una llet molt bona! Els vaig comentar el fet de que les vaques fossin de ramaderies catalanes i aixó també li va semblar molt bé a tothom. També vaig comentar les qualitats nutritives i vaig repartir vals descompte. Va ser un esmorzar diferent i la llet que va sobrer, la vam deixar a la nevera pel dilluns, que fresqueta estarà molt bona!

@todos: ¿Qué os parece esta idea para compartir ATO Natura en el trabajo? ;)