Busquem la família ATO Natura

Que us semblaria veure de ben a prop l’origen d’ATO Natura? Des de trnd us volem convidar a passar un dia a la Granja Sant Josep per a que podem conèixer les instal·lacions on es recull la nostra llet favorita. ATO i trnd convidem a 10 trndians (més 2 acompanyants) a gaudir de la visita guiada que en Jaume Pont ens farà per la granja el dia 24 de setembre. Per participar només cal enviar una foto on aparegui la família i ATO Natura juntament amb un informe que expliqui els motius pels quals vols visitar la granja.

Família-ATO-jpg

BASES DEL CONCURS

  • Durada del concurs: El termini de participació comença avui 31 d’agost de 2011 i finalitzarà el 19 de setembre de 2011, tots dos inclosos.

  • Com participar: És ben fàcil, només hem d’enviar una foto de família juntament amb un informe com hem fet al llarg del projecte.

  • Selecció dels guanyadors: El període de deliberació per part del jurat començarà a partir del mateix dia 19 de setembre de 2011 i la decisió final es comunicarà mitjançant un post al bloc del projecte ATO Natura.

  • Premi: El premi del concurs “La família ATO Natura” consisteix en una excursió sortint des de Barcelona, a la granja Sant Josep i un posterior dinar a un restaurant de la zona. Altres detalls com lloc i hora de sortida es comunicaran als guanyadors per correu o telèfon.

@tots: Seria genial veure com compartim la llet ATO Natura amb les nostres families :).