Com i on opinar sobre ATO Natura?

Alguns dels dubtes més freqüents a l'inici dels projectes trnd estan relacionats amb l'ús de les eines de les quals disposem per comunicar les nostres opinions, les dels nostres familiars i dels nostres amics sobre ATO Natura

Responder-encuesta-conwombat-Ato-jpg

Amb l'objectiu de respondre aquestes preguntes, aquí tenim un petit resum amb les diverses possibilitats que existeixen per a enviar la informació que podem recopilar entre tots: informes, qüestionaris, fotos, enquestes i comentaris al bloc del projecte.

1. Enviar informes: Quan parlem amb algú sobre ATO Natura, és important transmetre aquesta conversa a trnd, ja que és molt útil per a la marca: amb qui hem parlat sobre la llet amb omega-3 provinent de l’alimentació natural de la vaca? Què opinen els nostres interlocutors? Quines preguntes han sorgit i quines han comentat? Com més detallats i més nombrosos siguin els nostres informes, més informació es podrà transmetre a ATO i més wombats rebrem. Per a enviar un informe només cal accedir a la nostra àrea d’usuaris a trnd amb el nom d’usuari i contrasenya, i una vegada dins, triar l'opció “Escribir informe”. A trnd, tots els informes són contestats de forma personalitzada, per això pot ser que la resposta trigui alguns dies. Estarem encantats de rebre notícies teves!

2. Completar qüestionaris: Consultant el nostre entorn, amics, familiars o companys de treball: què opinen d’ATO Natura? Només cal utilitzar els qüestionaris del Manual d'investigació de màrqueting per a poder comunicar-nos després la seva opinió. Si tenim l'ordinador a mà, també podem emplenar els qüestionaris directament en línia al costat dels nostres companys d'aventura.Per a accedir a la secció de qüestionaris, també cal entrar a l'àrea “mi trnd” amb les teves dades d’usuari i contrasenya, i seleccionar l'opció “Enviar cuestionario”.

3. Compartir fotos i vídeos: Cada vegada que enviem un informe podem afegir les fotos que desitgem, recordeu que la mida total per a carregar una foto en un informe és d'un màxim d'1MB. Podem enviar, per exemple, una foto descobrint el pack d'inici, una altra d’algun familiar provant ATO Natura, una reunió amb amics parlant del producte, i una més lliurant una mostra a un company. Al mateix temps, també es poden enviar vídeos donant a conèixer el producte. Per enviar-los, només cal pujar el vídeo a Youtube i indicar l'enllaç a través d'un informe

4. Contestar enquestes: Les enquestes s'activen a l'àrea d’usuaris al llarg del projecte i són importants ja que aquí podem donar una valoració concreta del producte. El projecte ATO Natura en té 3 en total: una a l'inici per conèixer la nostra primera impressió, una a la meitat del projecte, i la tercera, al final del projecte per saber el veredicte final. Cada vegada que s'activin s'avisarà a través de la newsletter setmanal. Per a respondre una enquesta hem d'entrar a l'àrea d’usuaris i fer clic a l’enllaç de l'enquesta. En cas de no aparèixer el link, això pot ser per dues raons: perquè no hi ha cap enquesta activa en aquest moment, o perquè ja l'hem contestada.

5. Deixar comentaris al bloc: Cada dia es van publicant algunes de les experiències amb ATO Natura en el bloc del projecte. Seria genial comptar amb les opinions de tots els que participem sobre aquest tema, ja que tant per a nosaltres, com per a la marca, totes les opinions són molt importants. Per tal de poder comentar, hem d'entrar en el bloc del projecte i iniciar sessió amb les nostres dades de registre. Una vegada en el bloc, podem deixar els comentaris que vulguem al final de la pàgina, en l'apartat “Deja un comentario”.

6. Respondre preguntes i comentaris d’altres persones: Podem enviar a través d'informes les preguntes i suggeriments que sorgeixin durant el projecte de les persones amb qui parlem: si es tracta d'una pregunta molt tècnica, ho consultarem amb els experts de la marca i tornarem amb la resposta.

7. Blocs personals, fòrums i plataformes d’opinió: També es pot recomanar ATO Natura a blocs privats, si en disposem d'un o simplement en els fòrums en els quals solem participar. Igualment, podem opinar en les plataformes de consumidors com Ciao o Toluna.

Esperem conèixer totes les opinions i comentaris sobre ATO Natura. Amb totes aquestes eines, ATO Natura hi té molt a dir.

@tots: I tu, ja has opinat sobre la llet ATO Natura?