Converses online

Segurament a aquestes alçades del projecte ATO Natura hem tingut l'oportunitat de tastar i compartir les nostres experiències amb amics, familiars i companys de feina, però, i si parlem d'aquelles converses que es generen al món online?

Tens un bloc personal o t'agrada molt estar connectat a xarxes socials? Aquí us donem algunes idees sobre com compartir les nostres opinions sobre ATO Natura en blocs, xarxes socials o fòrums:

Publiquem continguts sobre ATO Natura! La trndiana gaquero va deixar la seva opinió sobre ATO Natura al seu bloc personal.

Al publicar una opinió, sempre és important esmentar que s'ha pogut provar el producte gràcies a la nostra participació a un projecte de trnd, d'aquesta forma és molt més senzill trobar les ressenyes i compartir-les amb tota la comunitat. Com fer una ressenya? Què podem escriure? Per descomptat que es pot escriure tot allò que sembli rellevant . Quina és la nostra primera impressió d’ATO Natura? Què ens sembla el seu sabor i textura? Què ens ha semblat el disseny del seu bric? Quines varietats hem provat?

@tots: Heu pogut deixar els vostres comentaris en un bloc o xarxa social?