Jo em passo a ATO Natura!

Ara que ja portem sis setmanes tastant i opinant sobre la llet ATO Natura, de ben segur molts de nosaltres ja tenim una opinió sobre la marca que ens permet decidir si seguirem fidels a la nostra llet de sempre o bé, estem tant convençuts que ens passem a la llet catalana, natural i única. Alguns trndians ho tenen molt i molt clar:

Ens quedem amb ATO Natura :) La trndiana pave ja ho ha decidit, ella compra ATO Natura.

trndiana justin_1812: Van estar un cap de setmana a casa uns amics francesos i es clar, a l'hora d'esmorçar vaig treure ATO Natura però en una gerra, sensa que sabessin quina llet era. Un espectacle! van quedar entusiasmats amb la llet. Van passar de posar-hi cafè, deien que la llet sola estava de lo més bo que havien provat mai. (…) Quan van marxar es van endur 4 paquets de 6 perque creuen que a Toulouse no les trobaran. I em van fer prometre que cada vegada que hi anem nosaltres els hi porten ATO Natura! I es que realment no hi ha ''color''. Es estupenda. A casa m'han prohibit comprar una altra tipus de llet.

trndià Eugenio: (…)ATO Natura serà la "meva llet" a partir d'ara. I així serà també pel meu fill, la meva dona i la meva família, que n'està totalment convençuda.

trndiana kolumbia: Fui a casa de mis padres y aproveché para darle a probar la leche Ato Entera. Mi hermano tiene 17 años y le encanta beber leche fría, sin café ni nada más (…) mis padres me dijeron "hazles saber que compraremos solo ATO en esta casa a partir de ahora"...y así he hecho :)

I vosaltres: Ja us heu passat a la llet ATO Natura?