Per què son tan importants els informes?

Per a aquells trndians que ens preguntem en quina mida ajuden els informes a la comunitat de trnd, aquí tenim una breu explicació sobre la finalitat dels informes i per què són tan importants pels projectes.

Informes sobre ATO Natura

L’idea de trnd se centra principalment en donar i rebre. ATO vol conèixer juntament amb la comunitat, quant i per què ens agraden els productes ATO Natura. Per això se’ns ha posat a la nostra disposició una gran quantitat del producte. A més a més, l’equip d’ATO respondrà les nombroses preguntes que pugin sorgir sobre el producte, ja que ells també són membres de la comunitat trnd. A canvi, la marca espera de nosaltres un alt nivell de comunicació sobre el producte. Què ens semblem els productes ATO Natura?

En últim lloc, trnd és màrqueting participatiu i sens dubte la intenció és generar boca a boca amb el nostre projecte en comú. D’aquesta forma, junts volem ajudar a fer conèixer ATO Natura de la manera més agradable i divertida possible, simplement passant la nostra sincera opinió a amics, coneguts i companys. Aquí es tanca el cercle: al final del projecte, el més interessant es poder informar sobre la quantitat de converses generades sobre els productes ATO Natura i sobre la reacció dels nostres interlocutors. Això només ho podem saber mitjançant els informes, amb els que ensenyem els nostres progressos a l’equip ATO i convèncer-los per tal que facin altres projectes amb nosaltres.

Els nostres informes sobre el boca a boca poden ser molt diferents. Uns són breus i curts (per exemple, una petita nota sobre una conversació, un post a un bloc o un comentari a un fòrum). Altres són mes llargs i detallats (amb explicacions més específiques, elogis, crítiques o resultats molt individuals sobre el producte). El més important és que siguin honests, sincers i constructius.

És possible que de vegades la resposta a un dels nostres informes trigui una mica en arribar ja que es fan personalment, un per un. Podem estar segurs que no es perden, cadascun d’ells es pren de forma molt seriosa i per descomptat rebem una resposta i Wombats de trnd!