Què en penseu de la mida del bric?

Tot aquest temps hem parlat d’ATO Natura referint-nos al seu gust, a quines varietats ens agraden mes, les receptes que hem fet… Però, que en penseu del disseny i mida del bric?

Encaixen perfectament :) La nevera de la trndiana marttape totalment aprovisionada d’ATO Natura.

Molts trndians ens han transmès les seves opinions a través dels seus informes i dels comentaris deixats al bloc del projecte:

trndià murcianillo: (...)el envase es superpractico para guardarlo en la nevera, no ocupa mucho sitio y cabe perfecto en la puerta de la nevera(...)

trndiana hinata23: (…)el diseny dels bricks crida molt l'atenció i m'agrada que respecti els colors i el logos de sempre i hi incorpori la vaqueta verda. Es molt bonic i, a més, com que es tan llarg i estret fa de molt bon agafar, sobretot si, com el meu home, t'agrada veure la llet directament del brick.

trndiana luarabcn: y yo estoy encantada 1ero el formato me encanta poco espacio en la nevera, eso es ideal y más en verano que se tiene muy llena. El abre facil! un invento que merece un 20!! ya que la leche se conserva mejor. Y el sabor.... sabor a leche! personalmente me gusta mucho!

@tots: Us agrada la mida del bric d’ATO Natura?