Targetes d’investigació al projecte ATO Natura

Per poder seguir investigant sobre el boca a boca generat a ATO Natura, l’Institut de Màrqueting i Investigació del boca a boca col-labora amb aquest projecte i el nostre recolzament és més que important :).

Targetes ifwom

Si has parlat d’ATO Natura amb un amic, conegut, familiar o company, només has de separar una de les targetes d’investigació i donar-li. Introduint el codi a la pàgina ifwom aquesta persona podrà participar en una petita enquesta i, pel seu cantó, tornar a passar la targeta d’investigació a una altra persona amb qui hagi parlat sobre ATO Natura.

Aquest projecte d’investigació ens ajudarà a comprendre millor com actua el boca a boca i com es divulguen les converses en el nostre entorn social. També volem demostrar que el boca a boca és realment important per a una marca com ATO Natura, a més a més tots en sortim beneficiats: la marca, perquè donem a conèixer el seu producte; nosaltres, perquè som els que tenim la possibilitat de compartir la llet ATO Natura amb els nostres amics, familiars i coneguts convertint-nos en uns experts en la marca :D.