Cenestquenous Blog

AliX: Hoe ben je op het idee gekomen om blogger te worden op social media?

  • Ik heb nooit geprobeerd om een blogger te worden op social media, ik begon te posten op Instagram in februari 2018 voor het plezier. Zonder dat ik dat wilde, groeide mijn aantal abonnees geleidelijk aan. Vandaag post ik bijna dagelijks en ik geniet er nog steeds evenveel van!

AliX: Hoe zou je je stijl definiëren op Instagram?

  • Geen bijzondere stijl, ik denk niet dat ik in een box pas. Ik deel een beetje van alles. Ik houd het simpel, ik publiceer alleen wat ik wil en vooral blijf ik eerlijk en oprecht. Als ik ervan hou, zeg ik het, als ik er niet van hou, zeg ik het ook. Voor mij is het superbelangrijk!

AliX: Wat zijn je interesses?

  • Ik ben in veel dingen geïnteresseerd! Ik hou van leren, ontdekken.... Ik ben geïnteresseerd in mode, cosmetica, koken.... Ik zou ook graag meer tijd hebben om te reizen.

AliX: Heb je fotolessen genomen om je Instagram berichten te doen?

  • Absoluut niet, ik denk dat iedereen het kan zien, ik ben geen professionele fotograaf. Ik neem mijn foto's met mijn telefoon en probeer voor mijn feed te zorgen.

AliX: Wat vind je leuk aan een influencer voor merken te zijn en ze te promoten in je community?

  • DELEN! Ik deel graag met mijn community, wat het onderwerp ook is, ik geef graag mijn mening, advies, test graag nieuwe producten en zoek vooral ook feedback, meningen en adviezen uit mijn community.... om elkaar te helpen!

AliX: Een klein advies voor trnd-partners om succesvolle foto's te maken?

  • Authenticiteit! Probeer niet te kopiëren, een foto na te maken. We moeten je persoonlijkheid voelen!

Wij danken trnd-partner @cenestquenous voor dit interview. 😊

Iedereen: Wat is je favoriete post?