Wat is trnd?

Login

Wachtwoord vergeten?

Wat is trnd?
/ Wat is trnd?

Wat is trnd?

trnd maakt een einde aan de grote stroom van reclame, door op een hele nieuwe manier producten en diensten bekend te maken. Wij, als consument maken namelijk zelf onze favoriete merken bekend. Klinkt goed? Doe dan mee!

trnd-projecten zijn er voor allerlei producten en services. Bijvoorbeeld voor kauwgom, parfum, pizza's, televisies, mobiele telefoons, spelcomputers, wekkers, auto's en reizen.

Vrijwillig, gratis en gewoon heel leuk!

Word je als trnd-partner voor een project geselecteerd, dan mag je thuis de producten uitproberen. Tijdens het testen bespreek je met ons, je familie, vrienden en collega's wat je er van vindt. Zo kunnen veel mensen het product ontdekken via het eeuwenoude principe van mond-tot-mond reclame!

Voordelen voor trnd-partners

Als trnd-partner word jij de absolute kenner van jouw favoriete producten.

Je hoort als eerste over nieuwe producten en je wordt op de hoogte gehouden van coole trends. Bovendien help je mee aan de ontwikkeling van producten door het delen van jouw mening. Soms mag je producten proberen die nog niet eens op de markt zijn verschenen. Door met vrienden en familie te praten over het merk waar jij dol op bent, zorg je ervoor dat dit hèt gesprek van de dag wordt!

Voordelen voor bedrijven

trnd stelt bedrijven in staat om met precies de juiste mensen samen te werken: de mensen die geïnteresseerd zijn in hun producten. Zo kunnen deze bedrijven bezuinigen op reclame en in plaats daarvan investeren in de ontwikkeling van zowel nieuwe als bestaande producten. Samen met ons als consument!