Veelgestelde vrag ...

Login

Wachtwoord vergeten?

/ Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag of is er een onderwerp onvoldoende beantwoord, schrijf ons dan een e-mail. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Over trnd

Wat is trnd?

trnd betekent het einde van vervelende reclames. trnd is een nieuwe manier om leuke producten, trends en diensten bekend te maken. Dit doen onze trnd-partners door te kiezen voor projecten die heel goed bij ze passen. Hierdoor vertellen ze er vanzelf over aan hun vrienden, familie en collega's.

Wat is mond-tot-mond marketing?

Een blik in het woordenboek leert ons: "Mond-tot-mondreclame, doorvertellen, aanbevelen." Mond-tot-mondreclame is de oudste en eerlijkste manier van reclame maken. Als ons iets bevalt dan vertellen we dit graag verder.

Doorvertellen en aanbevelen is leuk!
Mensen praten graag over alles wat ze bevalt. De een vindt het leuk om over software of nieuwe auto's te praten, de ander heeft het liever over lekker eten of een fijn luchtje. Praten over wat je interesseert is gewoon leuk!

Mond-tot-mondreclame werkt!
Dat mond-tot-mondreclame werkt, heeft bijvoorbeeld Google bewezen. Heb jij van deze zoekmachine gehoord via TV reclame of van vrienden? Juist... Het werkt dus!

Is trnd een soort bedrijf waarbij samples worden weggegeven?

Nee, zeker niet! Bij trnd gaat het er niet om jouw mening te krijgen door goedkope cadeaus weg te geven. Het gaat ons om het stimuleren van mond-tot-mondreclame over serieuze producten.

Inschrijven

Ik wil meedoen! Wat kost dit?

Helemaal niets. Meedoen met trnd is gratis en vrijblijvend.

Wanneer ik mijzelf aanmeld, wat gebeurt er dan met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw persoonsgegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om passende projecten voor jou te vinden. Als je dus aangeeft alleen interesse in boeken, elektronica en auto's te hebben dan zullen we je niet lastig vallen met gezondheidsproducten.

Als ik trnd-partner word, word ik dan overspoeld met reclames?

Nee, wij zijn tegen alle vormen van spam! Bij ons vind je geen banners, pop-ups of e-mailberichten van een ander bedrijf. Beloofd! Van ons krijg je alleen e-mailberichten over nieuwe projecten of over de projecten waaraan je deelneemt.

Kan ik als trnd-partner geld verdienen?

Nee, trnd-partner zijn is geen baan. Het is vooral een middel om veel plezier te beleven.

Wat krijg ik als ik trnd-partner ben?

Als eerste help je mee om iets nieuws en unieks neer te zetten.

Ten tweede krijg je als trnd-partner de kans om samen te werken met productontwikkelaars.

Tenslotte kun je nieuwe producten ontdekken die soms nog niet eens op de markt zijn verschenen. Bij veel trnd-projecten ontvang je thuis een testpakket, waarmee je je eigen mening kunt vormen over het product. Het product kan in de testfase uiteraard uitgebreid worden gebruikt en mag je daarna in veel gevallen houden!

Projecten

Ben ik als trnd-partner verplicht iets te doen?

Nee, je hoeft niet mee te doen en je zoekt zelf de trnd-projecten uit die het beste bij jou passen. Ook bij de trnd-projecten die je hebt geselecteerd besluit je zelf wat en hoeveel je doet.

Hoeveel tijd moet ik als trnd-partner besteden aan een project?

Ook dit besluit je zelf. trnd-partner zijn kost niet veel tijd. Je vertelt nu en dan over producten die jou interesseren. Waarschijnlijk had je ook al over deze producten gesproken als je geen trnd-partner zou zijn. We hopen alleen dat je ons regelmatig vertelt over jouw ervaringen en gesprekken. trnd-partner zijn is niet veel werk en levert vooral plezier op.

Overig

Hoe schrijf ik me uit bij trnd?

Net zo eenvoudig als je jezelf hebt ingeschreven. Ga naar 'mijntrnd' en klik op 'Mijn profiel'. Vervolgens kun je onderaan de pagina klikken op 'account opzeggen'. Bevestig je keuze. Vanaf dat moment ben je geen trnd-partner meer en ontvang je ook geen e-mails meer van ons.

Ik heb een voorstel voor een cool product!

Leuk! Deel het met ons. Wij zullen jouw voorstel bekijken. Misschien kunnen we in contact komen met de producent en kunnen we er een nieuw trnd-project mee doen.

Ik heb een andere vraag

Stuur ons dan een e-mail!