jolieeschoses Blog

Hier is het interview:

AliX: Kun je jezelf beschrijven in een paar woorden?

Mijn naam is Audrey, en ik word 27 jaar aan het eind van de maand. Ik ben managementassistent in een klein bedrijf, en ik studeer naast mijn baan. Dit jaar doe ik een bachelor in Business Management en in september start ik met een master in Human Resources Management.

AliX: Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ah.... Wat is vrije tijd? Ik weet het niet, of ik weet het in ieder geval niet meer sinds ik naast mijn werk ook lessen volg! 😅 Nee, maar serieus, ik ben in mijn vrije tijd vrijwilliger voor een vereniging en ik ga graag uit in de natuur als het weer lekker is.

AliX: Hoe zou je je stijl definiëren op Instagram?

Dit is een moeilijke vraag omdat ik geen specifieke "stijl" wil definiëren. Ik hou van de beauty wereld, en dat zie je ook op mijn Instagram account, maar ik hou er ook van om zowel decoratie als mooie gerechten te delen omdat ik een echte lekkerbek ben!

AliX: Wat vind je leuk eraan om Influencer te zijn?

Ik ben een gepassioneerd fotograaf, en ik hou ervan om nieuwe producten te ontdekken, het valt heel goed samen met de wereld van social media, vind je niet? Ik vind het leuk om mijn mening te delen met mijn community, en het is altijd erg leuk om te kunnen chatten met mijn online vrienden!

AliX: Wat motiveerde je om je te registreren bij trnd?

TRND was een van de eerste product ontdekkingswebsites waarvoor ik me inschreef (en misschien zelfs de enige?) Ik hou van de ‘look & feel’ van de site, en de humor die je vaak in de e-mails terug kunt vinden. Natuurlijk ben ik niet altijd geselecteerd om tests uit te voeren, maar ik vind het fijn dat trnd mij systematisch op de hoogte brengt van de resultaten. Ik wil er graag op wijzen dat ik als productambassadeur altijd mijn mening serieus zal nemen en mijn foto's met de grootste zorg zal maken, omdat ze een afspiegeling zijn van mijn wereld en van de merken die ik leuk vind.

AliX: Iets te zeggen tegen de TRND-gemeenschap?

Tot snel voor nieuwe avonturen, ik er naar uit om met jullie nieuwe producten en ontdekkingen te delen!

Nogmaals bedankt voor dit leuke interview. Wij wensen je veel succes met je studie en hopen dat je jouw ontdekkingen zult blijven delen met de TRND-gemeenschap!

Jullie kunnen haar hier vinden op haar Instagram account:

@lesjolieeschoses