… vanaf vandaag starten wij de Facebookpagina trnd BE!

Natuurlijk, we hadden al een Facebookpagina voor Nederland én België, maar vanuit de Belgische community voelden we de behoefte aan meer blogs en onderwerpen die beter aansluiten op de Belgische belevingswereld én dat te volgen is voor zowel Vlamingen als Walen.

Omdat trnd België nu één jaar bestaat, vonden we het wel tijd worden voor een exclusieve Belgische Facebookpagina! De afgelopen weken hebben we daarom achter de schermen ontzettend hard gewerkt om dit plan tot werkelijkheid te maken.

Op deze spiksplinternieuwe pagina houden we jullie op de hoogte van nieuwe Belgische trnd-projecten, delen we de leukste nieuwtjes op marketinggebied en gaan we samen in gesprek over producten en ervaringen. Uiteraard plaatsen we ook links naar deze blog op onze Facebookpagina: door trnd BE te liken op Facebook, blijf je ook meteen op de hoogte van wat er allemaal op onze website gebeurt!

@Iedereen: heb jij onze Facebookpagina trnd BE al geliked? En is er nog iets dat jij graag op deze pagina zou willen terugzien? Spui het in de reacties!