Een nieuw project
Vorige week mochten we eindelijk ons nieuwe project met Maes Radler aankondigen! Maes Radler heeft al een speciaal plekje in ons hart, omdat we hiermee vorig jaar ons allereerste project op het exclusieve Belgische platform hadden (in plaats van op trnd Benelux, zoals voorheen). Dit jaar proeven we wederom van Maes én ontdekken we de nieuwe smaak Maes Radler Agrum 0,0%! We kunnen niet wachten …

Een nieuwe Facebookpagina
We bereikten een nieuwe mijlpaal: de lancering van de Facebook pagina voor trnd België! Deze pagina staat sinds het begin van april live en is opgericht omdat wij het hoog tijd vonden dat er een pagina kwam die zich exclusief en alleen richtte op de Belgische trnd-partners. Wij zijn dolblij dat dit nu eindelijk gelukt is, en nóg blijer met al jullie leuke, lieve en enthousiaste reacties hierop: bedankt daarvoor!

Een nieuw gezicht
Met al die spannende nieuwe plannen en projecten konden we wel wat extra hulp gebruiken … en daarom is Marie hier vorige week gestart! Marie is stagiaire Communicatie & Campagne Management voor trnd België en gaat meewerken met het opzetten van geweldige nieuwe trnd-projecten. Wij zijn heel blij dat ze ons team is komen versterken!

Nieuwe energie (en nieuwe stoelen!)
In april hebben we op kantoor genoten van een heerlijke paaslunch én een heerlijke extra dag vrij met Paasmaandag. Hierna kwamen we helemaal opgeladen terug, zodat we weer energiek konden werken op onze nieuwe bureaustoelen! (Hadden we al gezegd dat er veel nieuw was deze maand? ;))

En nu … vooruit!
Al met al was het een heerlijke volle maand – en mei belooft minstens net zo mooi te worden: ons project met Maes Radler gaat dan echt beginnen én we werken dan nog druk aan de voorbereidingen voor een nieuw geheim project. Wordt vervolgd … ;)

@Iedereen: wat vond jij het leukst aan deze maand?