De trnd-denktank
Een goed begin is het halve werk. Daarom werd de maand mei officieel geopend met een uitgebreide brainstorm met het hele team! Hierin hebben we nagedacht over nieuwe projecten en manieren om deze projecten voor jullie nóg leuker en spannender te maken, en voor merken nóg leerzamer en waardevoller. Zo gingen we de rest van de maand geïnspireerd in!

Dubbel verfrissend!
Mei was een warme maand, maar gelukkig was daar ook genoeg verfrissing met dank aan ons Maes Radler-project! We hebben genoten van alle leuke reacties, gezellige foto’s en originele tasting-ideeën die jullie met ons gedeeld hebben. Benieuwd? Neem dan gauw een kijkje op de projectblog!

Nieuw project: Becel met avocado- en limoenolie!
Sommigen van jullie hadden het al geraden door onze hint op Facebook … en eind vorige week mochten we ons nieuwe project eindelijk bekendmaken: we gaan Becel met avocado- en limoenolie uitproberen! In dit project ontdekken we samen deze nieuwe, gezonde en 100% plantaardige smaak voor op de boterham. Doe jij ook mee? Je hebt nog tot 7 juni om je in te schrijven!

Nieuw project: Grimbergen!
Feest: nog geen week na de laatste projectaankondiging mochten we nóg een project bekendmaken – en hij is weer érg lekker! In dit project proberen we vijf varianten van Grimbergen en leren we alles over dit abdijbier. Weet jij bijvoorbeeld al waarom het symbool van Grimbergen een feniks is? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Bijzonder bezoek
Bij trnd zijn we gek op alle dieren (oké, behalve op de muizen die bij ons langskomen als we de koektrommel niet goed sluiten …). Daarom waren we zo blij dat we bezoek kregen van Luke! Terwijl zijn baasje in bespreking was, scharrelde hij door het kantoor, waar hij van alle kanten werd bewonderd door het trnd-team. Wat denken jullie, is het tijd voor een kantoorhond? ;)

@Iedereen: wat is jouw mooiste herinnering aan de maand mei?