Jarige smurfen! Wist jij dat de smurfen in 2018 60 jaar bestaan? Om dit groots te vieren, wordt dat jaar in Brussel een smurfen-tentoonstelling gehouden die gebruikmaakt van de modernste technieken, waaronder hologrammen en augmented reality. Na zes maanden vertrekken onze blauwe vrienden voor een wereldtournee naar onder andere Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten en China. Dat smurft goed!

inhoud niet beschikbaar

Veel vormen! Het merk Dove staat al jaren bekend om het gebruik van modellen met verschillende lichaamsvormen, maar in de nieuwe ‘Real Beauty’-campagne wordt het begrip ‘diversiteit’ naar een nieuw niveau getrokken! Hierin zien we de klassieke Dove-flessen in 6 verschillende vormen, geïnspireerd op de verschillende vormen van het vrouwelijk lichaam.

Wie is de koning? Fastfoodketen Burger King opende onlangs hun eerste Belgische vestiging, en dit ging niet onopgemerkt! Met de campagne ‘Who’s the king?’ werd het volk gevraagd om te kiezen tussen de koning Philip en Burger King. Dit veroorzaakte veel (internationale!) ophef, waarop Burger King besloot om ‘af te treden’ en het woord ‘King’ op hun logo voor de grap weg te vagen. Eén ding is zeker: iedereen weet nu dat dit hamburgerrestaurant ook in België zit …

@Iedereen: welke nieuwtje vind jij het leukst? En ga jij een bezoek brengen aan Burger King?