Nieuw DÉCOLORSTOP-project!

Hoe zou je reageren als we je vertelden dat je nu al je felle en gekleurde kleding samen kunt wassen? Dankzij DécolorStop kan je je wasmachine optimaal laten draaien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervagen van de kleuren.

product

Met dit nieuwe avontuur nodigt Eau Ecarlate je uit om een van zijn paradepaardjes uit te proberen: DécolorStop, een revolutionair wasdoekje met een gepatenteerde technologie die kleurdoorlopen voorkomt!

Je kunt dus elke keer weer vol vertrouwen je was in de machine stoppen. 😊

Focus op de voordelen van het DécolorStop-wasdoekje: de nummer 1 in de verkoop van wasdoekjes in België in 2021!*

  1. Een respectvol product: DécolorStop bestaat uit 100% vezels van natuurlijke oorsprong en zit in een recycleerbare verpakking; het is een op-en-top milieuvriendelijk product.

  2. Een revolutionair product: DécolorStop voorkomt niet alleen dat vuildeeltjes zich op de kleding ophopen waardoor ze doffer wordt, maar absorbeert ook kleuren die tijdens het wassen vrijkomen. Het vormt een schild om je helderste kleding extra te beschermen!

  3. Een voordelig product: door kleurdoorloop te voorkomen, bespaart DécolorStop je flink wat tijd en geld: je hoeft immers slechts één machine te laten draaien in plaats van twee en je kan gerust kleuren mengen!

Als jij je dus geen zorgen meer wilt maken over je wasgoed, ben je bij ons aan het juiste adres: ontdek het revolutionaire DécolorStop-wasdoekje, het kan je favoriete bondgenoot worden in de strijd tegen ongelukjes met kleurverlies! 😊

*bron: Nielsen, nr. 1 in de volumeverkoop van doekjes in België in 2021.


Als je geselecteerd wordt als DécolorStop-ambassadeur, vind je het volgende in je welkomstpakket:

  • 1 welkomstkaart
  • 1 full-size product
  • 10 monsters met coupons
  • 10 flyers om uit te delen aan je vrienden en familie

Ben je klaar om je wasgewoonten te veranderen met DécolorStop?

Stel je nu kandidaat!

Ik meld me aan voor het DécolorStop project!

@all: Klaar om je kleding te wassen met DécolorStop-wasdoekjes?