Probeer het uit, was ermee, love it!

Zoals je waarschijnlijk weet, is een van je belangrijkste taken als DécolorStop-ambassadeur het publiceren van je mooiste foto's en content.
Om dit tot een goed einde te brengen, hebben we alles piekfijn gepland! Hieronder enkele tips om geweldige foto's te maken, als een echt professionele fotograaf! 😊

DécolorStop

De welkomstpakketten arriveren zo stilaan bij onze ambassadeurs, en dat vinden we uiteraard fijn! Misschien kan je je pakket aan ons tonen via een mooie foto?

Maar voor je die neemt, hier enkele tips voor fantastische beelden!

1. Kies een heldere plaats: kies natuurlijk licht voor een beter resultaat. Voor binnenopnames ga je best met je rug naar het raam staan om tegenlicht te voorkomen, want dat is de ergste vijand van een geslaagde foto!

2. Test nieuwe manieren uit om dingen in beeld te brengen: je kunt spelen met perspectieven of verschillende hoeken uitproberen om originele foto's te maken. Je kunt ook scherpstellen op je producten tegen een wazige achtergrond. Pak het aan als een echte Instagrammer!

3. Gebruik rekwisieten: props zijn erg belangrijk om een vleugje originaliteit aan je foto's toe te voegen en om sfeer te creëren. Je kunt bijvoorbeeld je product tonen naast een felgekleurd stuk stof, om de praktische en eenvoudige kwaliteiten van je wasdoekjes te illustreren. Mogelijkheden genoeg om een WOW-beeld te schieten! 😊

4. Maak meerdere foto's: de eerste foto is zelden meteen raak. Druk dus gerust verschillende keren af en behoud de beste shots.

Nu is het jouw beurt!

Breng alle tips die we je hierboven hebben gegeven in de praktijk!

Maak een mooie foto van je welkomstpakket door een beeld te creëren dat de voordelen van je wasdoekjes goed weerspiegelt (praktisch, gemakkelijk te gebruiken, efficiënt...). Wees creatief!

Post je foto dan in de fotogalerie van het project en op je socials met behulp van de hashtags #HetBewijsZitOpHetDoekje en #DécolorStop en vermeld @eauecarlate_be

We kijken ernaar uit om je mooie foto's te zien! 😊

Kijk wat een mooi pakket!

Wastips:

Laat de was niet te lang rondslingeren. Theoretisch, om kleding correct te wassen, moet je ze ook uit de trommel halen zodra de was klaar is. Zo behouden ze hun frisse geur.

Is je wasmachine maar halfvol? Verminder dan de hoeveelheid wasmiddel met een derde en kies voor een snelwasprogramma. Zo bespaar je water en spaar je meteen ook het milieu!

Doe het wasmiddel in de kuip en niet direct in de trommel. Het zal gemakkelijker worden verdeeld.


@all: En jij, welke voordelen van het wasdoekje ga jij in de verf zetten bij je eerste challenge?