Welkom bij dit grote avontuur met DécolorStop!

Welkom bij dit geweldige avontuur met DécolorStop!

Het is zo ver! Jij maakt officieel deel uit van de 200 trnders die de revolutionaire DécolorStop-wasdoekjes gaan ontdekken, voor het veilig wassen van gemengde kleding 😉 Voordat we aan het avontuur beginnen, is hier een klein woordje van het DécolorStop-team om je te verwelkomen bij deze ervaring!

visual

"Welkom bij dit avontuur!

We heten je van harte welkom als een van de 200 ambassadeurs van het merk DécolorStop! Drie weken lang kan jij kennismaken met een nieuwe, respectvolle en voordelige manier van wassen!

Dat gebeurt door middel van de DécolorStop-wasdoekjes, een revolutionair systeem waarmee je tijd en geld kunt besparen door slechts één machine te laten draaien in plaats van twee! DécolorStop vormt een schild en absorbeert kleuren die tijdens het wassen vrijkomen.Je hoeft dus minder vaak te wassen en je geniet van absolute gemoedsrust!

In je welkomstpakket vind je alles wat je nodig hebt om een uniek avontuur te beleven en al die DécolorStop-momenten te delen met de mensen in je omgeving.

We kunnen amper wachten om te horen hoe jouw ervaring was en om je fijne posts op sociale media te zien met de hashtag #HetBewijsZitOpHetDoekje #DécolorStop.

Vergeet ook niet @eauecarlate_be te taggen.
Deel het goede nieuws alvast op je socials! 😊

Tot gauw!

Het DécolorStop-team ».

Ik deel het begin van mijn avontuur op sociale media!

@all: Ben je enthousiast om het project te starten?