Zelfs wie lui is kan dit!

Je wasmachine vullen kan al snel een hele klus worden.

De juiste hoeveelheid wasmiddel gebruiken en zorgen dat je de stoffen niet beschadigt, het is geen gemakkelijke taak. Maar waar je vaak het meest tegenop ziet, is het sorteren van je wasgoed.

Kleur, licht, donker…, een fout is vlug gemaakt en wie een beetje lui is geeft het snel op.

DécolorStop

Maar dat was vroeger! Nu, met DécolorStop, hoef je je geen zorgen meer te maken over het mengen van kleuren! 😉

DécolorStop is niet alleen samengesteld uit 100% natuurlijke vezels en de verpakking uit gerecycleerd papier, maar voorkomt bovendien dat vuildeeltjes zich ophopen waardoor kleding grauw wordt, en absorbeert ook kleuren die tijdens het wassen vrijkomen. Het vormt een schild om je lichtste kleding extra te beschermen!

Door kleurdoorloop te voorkomen, wordt goed voor je wasgoed zorgen makkelijker en hoef je niet langer te sorteren. Geen gedoe meer! 😊

Wat dacht je ervan om de eenvoud en de doeltreffendheid van het DécolorStop-wasdoekje in de praktijk te brengen met iemand die je goed kent? Aan de slag!

⇨ Kies iemand die weinig ervaring heeft met wasgoed en daag hem/haar uit om een gemengde was te laten draaien met het wasdoekje!

Vergeet niet om de resultaten te delen op social media en in de projectgalerie met de hashtags #HetBewijsZitOpHetDoekje en #DécolorStop en vermeld ook @eauecarlate_be

Overtuigd door het resultaat? 😉

⇨ We zijn benieuwd om te horen wat je kennis van het revolutionaire DécolorStop-wasdoekje vond.

⇨ Maak van deze gelegenheid gebruik om de monsters van DécolorStop met de kortingscode en de flyer te verspreiden, zodat ook je omgeving kan genieten van de voordelen van het DécolorStop-wasdoekje!

Ik post mijn verbluffende resultaten!

@all: Dus, vindt u de was makkelijker met DécolorStop?