Ken jij het recept voor een geslaagde lunch of diner?

Wij wel! HelloFresh is de beste kookhulp die je kunt bedenken en wij vertellen je waarom!

We geven ook je creativiteit een flinke boost. Hoe? Door je te vragen HelloFresh-ingrediënten en -maaltijden op een prettige manier onder de aandacht te brengen.

Ben je klaar om je rol als chef-kok te gaan vervullen en indruk te maken op zowel je gasten als je volgers? Aan de slag!

HelloFresh

HelloFresh: maak het je makkelijk en gun jezelf een flinke portie plezier!

Recepten uit de wereldkeuken, traditionele recepten, caloriearme recepten, vegetarische recepten... Waaraan denk jij als je dagelijks kookt en zin hebt om iets lekkers te bereiden?

Kies, bestel en ontvang thuis een box met ingrediënten om heerlijke recepten mee te koken. Je hoeft niet naar de winkel en een maaltijdplan voor de week opstellen hoeft ook al niet. HelloFresh doet er alles aan om het je makkelijk te maken!

Daartoe levert HelloFresh elke week heerlijke, kraakverse ingrediënten! En met goede ingrediënten bereid je een lekkere maaltijd, dat kan elke chef je vertellen. De voorkeur geven aan kwaliteit en seizoensgebondenheid, daarin schuilt het geheim.

Nog een pluspunt: alle ingrediënten komen uit de korte keten, dus van dicht bij huis of uit onze buurlanden. Respect voor de planeet is belangrijk, zeker voor HelloFresh. Bovendien kook je op die manier gegarandeerd lokale producten met geweldige smaken, die aangepast zijn aan het seizoen.

Met deze recepten wordt het nooit saai!
Er is maar één risico: je kan niet meer zonder!

Je tweede HelloFresh challenge:

Nodig familie en vrienden uit en bereid een heerlijke maaltijd volgens het door jou gekozen HelloFresh-recept. Eenvoudig, verrukkelijk, gastronomisch... het valt gegarandeerd in de smaak bij jong en oud.

• Stal je HelloFresh-ingrediënten uit in een omgeving die uitnodigt om te koken en die van deze dagelijkse taak iets maakt om naar uit te kijken! Maak gerust een foto van jezelf terwijl je aan het koken bent.

Zorg voor een mooi gedekte tafel. Want zelf nu zelf: wat is een lekkere maaltijd zonder een mooie tafel? Gebruik houten keukengerei, een mooi tafelkleed, een koksmuts (die van jou misschien?) om zo de authenticiteit van HelloFresh in de verf te zetten. Of kies ervoor om de tafel te versieren met fruit en groenten om het verse, natuurlijke aspect te benadrukken.

Leg je maaltijd vast op beeld in een aangename omgeving (maak iedereen jaloers met foto’s om van te watertanden).

• Plaats je foto op social media en op de projectblog met de hashtags #CookWithHelloFreshNL en vermeld @hellofreshbe/NL

Ik post foto's van mijn heerlijke maaltijd


Ga er nog niet vandoor!
Nog even dit... Deel je promotiecode met alle mensen in je omgeving, op sociale netwerken:

HELLOFRIENDSNL


Dankzij deze promotiecode krijgen nieuwe klanten tot 75 euro korting op hun eerste 3 boxen.


@all : Welk recept heb je gekozen en hoe heb je het gepresenteerd?