OKAY ZONDER KOKER : JE NIEUWE PARTNER VOOR ALLEDAG, PRAKTISCH EN MILIEUVRIENDELIJK

We zijn vertrokken! Jij maakt nu definitief deel uit van het ecologisch verantwoorde avontuur Okay Zonder Koker! Tijdens dit project kun je alle voordelen ontdekken die je te wachten staan als je Okay Zonder Koker in je dagelijkse leven integreert. 😊

Trnd

Het keukenpapier Okay Zonder Koker gebruiken betekent in de eerste plaats een engagement voor het milieu. Je nieuwe bondgenoot heeft inderdaad de bijzonderheid dat hij geen kartonnen koker heeft. Er is dus geen koker om weg te gooien, wat verspilling aanzienlijk vermindert en praktischer is!

Maar Okay Zonder Koker betekent ook 30 % minder plastic verpakking dankzij drie keer langere rollen, die 30 % minder transport vergen en dus bijdragen aan de strijd tegen vervuiling. ♻️

Nu is het tijd om je nieuwe praktische en milieuvriendelijke bondgenoot in de schijnwerpers te zetten! We stellen je een allereerste foto-uitdaging voor waarin je ons kunt laten zien hoe je Okay Zonder Koker hebt geïntegreerd in je dagelijks leven!

Maar eerst verklappen we je onze geheimen om foto's te maken als een professionele fotograaf 😉:

  1. Het licht: geef de voorkeur aan natuurlijk licht voor een betere helderheid. Als je binnen bent, ga dan met je rug naar het raam staan om tegenlicht te voorkomen.

  2. Een mooie omgeving: wees creatief door je opnamen te verfraaien met details en accessoires die verband houden met je dagelijkse leven. Hier kun je de milieuvriendelijke kant van het product benadrukken door het te integreren in een natuurlijke omgeving met planten.

  3. Meerdere opnames: de eerste foto die je maakt is zelden meteen de beste. Maak dus een hele reeks en kies er de meest geslaagde uit.

  4. Verwaarloos de achtergrond niet: we letten er niet altijd op, maar de achtergrond is o zo belangrijk voor het eindresultaat! 😊

Je bent nu klaar om de allermooiste foto's te maken met Okay Zonder Koker! We kunnen amper wachten om te zien hoe jij die nieuwe praktische en milieuvriendelijke bondgenoot in je dagelijks leven hebt geïntegreerd!

Post je foto's op sociale netwerken met de #OkayZonderKoker !

Ik deel Okay Zonder Koker op een ecologisch verantwoorde in de fotogalerie 😊

@allen: Wat vind je van het milieubewustzijn van Okay Zonder Koker?