Een nieuwe oplossing voor perfecte wasresultaten met Persil!

Wil jij graag een nieuwe manier ontdekken om je wasgoed vlekkeloos schoon te maken dankzij een product dat een 100% Persil prestatie garandeert met een beperkte impact op het milieu?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kom en ontdek dit nieuwe Persil-project en zijn Persil Power Bars om vlekken te verwijderen met een lage impact op het milieu. 😊

persil

Focus op de voordelen van de Persil Power Bars!

100% Persil Prestatie: de Persil Power Bars lossen vanzelf op in koud water en zorgen voor een krachtige en efficiënte wasbeurt!

Een product dat 100% presteert en een lage impact heeft op het milieu: de Persil Power Bars zitten in een verpakking gemaakt van gerecycled karton met 97% minder plastic*. Dankzij het compacte formaat wordt het CO2-equivalent van 100 km transport van een fles met vloeibare inhoud bespaard.

Eenvoudig, efficiënt en schoon: de wateroplosbare beschermfolie hoef je niet te verwijderen. Hij beschermt je tegen mogelijke productresten op je handen. Leg het staafje gewoon achter in de trommel, voeg de kleding toe en laat de wasmachine draaien voor een perfect resultaat, zelfs in koud water!

Slim ontwerp: dankzij hun compacte vorm kan je de Persil Power Bars makkelijk meenemen en opbergen, waardoor ze nog handiger in het gebruik zijn.

Als u voor dit Persil-project wordt uitgekozen, ontvangt u in uw welkomstpakket :

✔ Een welkomstkaart

✔ Een gids met wassymbolen van het merk

✔ Een full-size product Persil Power Bars Universal

✔ 10 flyers met coupons

Klaar om voor jouw kleding de ideale oplossing te ontdekken met een perfect resultaat?

Ik stel me kandidaat voor het Persil-project!

@allen: Klaar om over te schakelen op een makkelijke, nieuwe wasgewoonte?