Een vrolijk en aangenaam moment met Persil

Het is alweer een tijdje geleden dat je de Persil Power Bars hebt ontdekt, en dus kun je met gemak genieten van een schone en efficiënte was.

Je hebt misschien ook gemerkt dat het ontwerp van het product vrij origineel is: de Persil Power Bars hebben de vorm van een staafje, ze zijn compact en handig om mee te nemen en op te bergen, waardoor ze nog makkelijker te gebruiken zijn.

Vandaag stellen we voor jou en je vrienden een leuke en creatieve uitdaging met de Persil Power Bars voor!

Klaar? Hier gaan we! 😊

Persil

Tijd om indruk te maken op je vrienden en familie met de Persil Power Bars door middel van een leuke uitdaging op basis van de originele vorm van het product!

Maar voor we aan de slag gaan, herhalen we nog even de functies van je nieuwe bondgenoot om doeltreffend te wassen:

Volledige Persil waskracht: voor een krachtige en efficiënte wasbeurt lossen de Persil Power Bars ook op in koud water!

Eenvoudig, efficiënt en schoon: leg het staafje gewoon achter in de trommel, voeg de kleding toe en laat de wasmachine draaien voor een perfect resultaat, zelfs in koud water! De wateroplosbare beschermfolie hoef je niet te verwijderen. Hij beschermt je tegen mogelijke productresten op je handen.

Een product dat 100% presteert en een lage impact heeft op het milieu: de Persil Power Bars zitten in een verpakking gemaakt van gerecycled karton met 97% minder plastic*. Dankzij het compacte formaat wordt het CO2-equivalent van 100 km transport van een fles met vloeibare inhoud bespaard.

Een slimme vorm: dankzij hun compacte vorm kan je de Persil Power Bars makkelijk meenemen en opbergen, waardoor ze nog handiger in het gebruik zijn!

Mijn Persil Power Bars challenge met de familie!

  • Nodig je familie uit voor een gezellige activiteit: 's middags, na het werk of in het weekend... Jij kiest zelf het geschikte moment!

  • Stel een uitdaging voor op basis van de vorm van het product: maak samen met de leden van je gezin en met behulp van de Persil Power Bars verschillende vormen (hart, dominostenen, geometrische vormen, piramides...). Wees creatief en origineel! 😊

  • Maak van deze gelegenheid gebruik om je gezin te vertellen over de voordelen van Persil Power Bars (eenvoudig te gebruiken, efficiënt en krachtig, slim ontwerp, beperkte impact op het milieu) en geef hen de flyers met kortingsbonnen.

  • Zodra je samen met je familie een mooie vorm hebt bedacht, maak je een foto van de creatie (met de wasmachine op de achtergrond of niet).

  • Deel je creatieve foto op sociale media en in de fotogalerij van het project met de hashtags #PersilPrestatieMinderPlastic, #PerfecteResultaten en tag @persil_be

Ik post mijn creatieve foto met Persil!


Ik post mijn creatieve foto met Persil op sociale netwerken!

@all: Welke vorm heb jij gekozen om te maken met de Persil Power Bars?