Schitterende foto's met Persil!

Je avontuur met Persil staat op het punt te beginnen! 😊

Je weet vast dat een van je belangrijkste taken het posten van je mooiste content zal zijn.

We hebben onze favoriete fototips opgelijst zodat jij eersteklas foto’s zult kunnen maken!

persil

Onze tips voor kwalitatieve content!

1. Kies een goede belichting: licht speelt een cruciale rol in het succes van een foto. Natuurlijk licht zorgt voor het beste resultaat. Kies voor goed gedoseerd licht zodat de kleuren op de foto de juiste tint behouden.

2. Gebruik accessoires: accessoires zijn erg belangrijk om een vleugje originaliteit aan je foto's toe te voegen en zo je onderwerp mooi in beeld te brengen. Je kunt bijvoorbeeld op de achtergrond een wasmand tonen! Het is aan jou om creatief te zijn 😉

3. Test nieuwe manieren om dingen in beeld te brengen: je kunt bijvoorbeeld met perspectieven spelen of verschillende invalshoeken uitproberen om tot originele foto's te komen.

4. Voeg een beschrijving bij je beeld: wanneer je foto's plaatst, beschrijf dan in een paar woorden wat je van de Persil Power Bars vindt door bijvoorbeeld hun slimme ontwerp, hun eenvoudig gebruik, hun doeltreffendheid of hun beperkte impact op het milieu te vermelden!

Nu je alle nodige tools hebt om je foto's briljanter en helderder te maken, gaan we voor je eerste uitdaging met Persil:

• Breng de fototips in de praktijk door een foto van je welkomstpakket te maken. Hiervoor creëer je een setting die de voordelen van het product mooi weergeeft (slim ontwerp, eenvoudig en doeltreffend gebruik, beperkte impact op het milieu). Wees creatief!

• Plaats vervolgens je geslaagde foto op de fotogalerij van het project en op je sociale media met de hashtags #PersilPrestatieMinderPlastic #PerfecteResultaten en tag @persil_be.

Ik post de foto van mijn welkomstpakket!


Ik plaats mijn foto op sociale netwerken

@allen: Welk voordeel van de Persil Power Bars ga je in de kijker zetten op je foto voor je eerste uitdaging?