Schonere was voor een schonere wereld!

We gaan nu de laatste rechte lijn in van ons avontuur met Persil!

Je hebt de voordelen van de Persil Power Bars kunnen ontdekken, en in het bijzonder hun beperkte impact op het milieu en hun eenvoudig gebruik.

Voor deze laatste uitdaging raden we je aan om een frisse neus te halen.

En aangezien dat altijd prettiger is in het gezelschap van mensen van wie we houden, raden we je aan om je dierbaren uit te nodigen voor een fijne wandeling en te genieten van de zomerzon 😊

Persil

Naast het feit dat het product gemakkelijk te gebruiken is, heeft de nieuwe bondgenoot van je wasmachine ook een beperkte impact op het milieu.

Dat klopt, Persil Power Bars hebben een verpakking gemaakt van gerecycled karton met 97% minder plastic. * Dankzij het compacte formaat wordt het CO2-equivalent van 100 km transport van een fles met vloeibare inhoud bespaard.

*Per wascyclus in vergelijking met het verpakkingsmateriaal van vloeibaar wasmiddel.

Nu je de Persil Power Bars bent gaan gebruiken, kan je ze evengoed delen met je naasten terwijl je geniet van een fijne wandeling, toch? 😉

  • Nodig je vrienden en familie uit voor een gezellig uitje onder de zon. Een lunch op het terras, joggen in het bos, een wandeling in het park... Aan jou om de activiteit te kiezen die je het leukst vindt!

  • Profiteer van dit fijne moment om je naasten te informeren over de verschillende voordelen van je nieuwe Persil Power Bars. Je kunt bijvoorbeeld vermelden dat het product een beperkte impact heeft op het milieu.

  • Vergeet niet om ook het gebruiksgemak en de efficiëntie te vermelden: Persil Power Bars zijn compact en gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor ze nog handiger in het gebruik zijn. De wateroplosbare beschermfolie hoef je niet te verwijderen. Hij beschermt je tegen mogelijke productresten op je handen!

  • Test tijdens dit gezellige moment de aanwezigen door te vragen of je de Persil Power Bars voor of na de kleding in de wasmachine moet leggen 😉

  • Vergeet niet om de flyers met de kortingsbon uit te delen aan je vrienden en familie zodat ook zij kunnen profiteren van de voordelen van de Persil Power Bars.

  • Om op een hoogtepunt te eindigen, leg je dit moment vast op foto en post je het resultaat op je sociale media en in de fotogalerij van het project met de hashtags #PersilPrestatieMinderPlastic, #PerfecteResultaten en tag @persil_be

Ik post de foto van mijn uitstapje met Persil!


Ik post de foto van mijn uitstapje met Persil op sociale netwerken

@allen: Zijn je familie en je vrienden erin geslaagd om de juiste volgorde te raden bij het gebruik van het product?