Login

Wachtwoord vergeten?

ARKORELAX SLAAP

In dit project ontdekken 250 trnd-partners het programma ARKORELAX SLAAP.

250 deelnemers
Gezondheidszorg
07/03/2018 tot 13/07/2018:

Je dag goed beginnen met ARKORELAX SLAAP !

Met 250 trnd-partners ontdekken we het voedingssupplement ARKORELAX SLAAP en krijgen we de kans om het programma van 30 dagen te volgen. Het resultaat: een herstellende nachtrust! Tijdens dit project, kunnen we onze ervaringen online delen op verschillende advies platformen.

Het ARKORELAX SLAAP programma in beelden

 • Samen ontdekken we het voedingssupplement ARKORELAX SLAAP om ons te helpen 's nachts beter slapen

  Samen ontdekken we het voedingssupplement ARKORELAX SLAAP om ons te helpen 's nachts beter slapen

 • De Laboratoria ARKOPHARMA hebben een natuurlijk programma ontwikkelt met 5 plantenextracten (Valeriaan, Hop, Passiebloem, Melisse, Goudpapaver) die gelinkt zijn aan melatonine en vitamine B6.

  De Laboratoria ARKOPHARMA hebben een natuurlijk programma ontwikkelt met 5 plantenextracten (Valeriaan, Hop, Passiebloem, Melisse, Goudpapaver) die gelinkt zijn aan melatonine en vitamine B6.

 • Omdat een goede nachtrust essentieel is biedt ARKORELAX SLAAP een 3-voudige werking: ontspanning & makkelijk in slaap vallen, een beter slaapkwaliteit, 's ochtends uitgerust wakker worden

  Omdat een goede nachtrust essentieel is biedt ARKORELAX SLAAP een 3-voudige werking: ontspanning & makkelijk in slaap vallen, een beter slaapkwaliteit, 's ochtends uitgerust wakker worden

 • 250 trnd-partners krijgen de kans om het ARKORELAX SLAAP programma te proberen en erover te praten met andere internetgebruikers. Doe mee om ARKORELAX SLAAP te ontdekken!

  250 trnd-partners krijgen de kans om het ARKORELAX SLAAP programma te proberen en erover te praten met andere internetgebruikers. Doe mee om ARKORELAX SLAAP te ontdekken!

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijffase
  Tijdens deze fase kunnen geïnteresseerde trnd-partners zich inlezen over dit project, door het projectboekje te lezen, en zich inschrijven als ze zich kandidaat willen stellen!

 2. Actiefase
  Uit alle inschrijvingen worden 250 trnd-partners geselecteerd voor het projectteam! Zij proberen gedurende 30 dagen het ARKORELAX SLAAP programma. Ze delen dan hun ervaring online door middel van reviews, foto's en twee onderzoeken. Als online-reporters krijgen ze ook de kans om andere internetgebruikers te adviseren over het product door het plaatsen van hun ervaringen op Farmaline.be en Newpharma.be.

Stel je kandidaat!

Ik schrijf me in!


Meld je aan bij trnd!

Wil je meedoen met projecten, maar ben je geen lid van trnd? Dan kun je je hier gratis en vrijblijvend aanmelden als trnd-partner.

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!