Tips om je kortingscoupons uit te delen!

Inmiddels heb je zelf twee gratis producten van Becel naar keuze opgehaald met de bonnen. Tijd om de kortingscoupons uit te delen! Hier enkele ideeën om deze aan jouw omgeving uit te delen:

Nieuwe recepten met Becel

  • Organiseer een ontbijt bij jou thuis voor je vrienden of familie! Dat is hét moment om hen kennis te laten maken met jouw lekkerste Becel-recepten.
  • Deel je kortingscoupons uit op je werk. Vooral de lunchpauze is een mooie gelegenheid om de coupons weg te geven.
  • De zonnige dagen lenen zich uitstekend voor een picknick… Dat is een leuke en eenvoudige manier om de coupons uit te delen, én om samen met anderen Becel uit te proberen!
  • Nodig je vrienden of familie uit voor een aperitief bij jou in de tuin, of op het terras! Hierbij mogen toastjes met één van de nieuwe Becel-producten natuurlijk niet ontbreken…
  • Ben je lid bij een sportclub, of een andere vereniging? Vertel je vrienden hier ook over de gezonde voordelen van Becel 100% plantaardig en maak hen blij met de kortingscoupons…

Nu is het aan jou om een leuke manier te bedenken om jouw omgeving te verblijden met de coupons!

@Iedereen: hebben jullie nog andere originele ideeën om de flyers weg te geven?


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.