Login

Wachtwoord vergeten?

Becel

1,250 trnd-partners ontdekken de nieuwe Becel 100% plantaardig.

750 deelnemers
Eten
26/05/2017 tot 09/07/2017:

Samen ontdekken we de nieuwe Becel 100% plantaardig met avocado- en limoenolie!

Zin in iets nieuws op je brood? De nieuwe Becel bestaat uit verschillende plantaardige oliën gemengd met avocado- en limoenolie. Deze nieuwe twist geeft een verrassende en frisse smaak aan je boterhammen en is ook nog eens goed voor je gezondheid! Laat je samen met 1.250 andere trnd-partners in dit project verrassen door deze nieuwe smaakervaring!

Becel 100% plantaardig

 • Samen ontdekken en genieten we op een verantwoorde manier van de nieuwe Becel 100% plantaardig. De nieuwe Becel …

  Samen ontdekken en genieten we op een verantwoorde manier van de nieuwe Becel 100% plantaardig. De nieuwe Becel …

 • ... bestaat uit verschillende plantaardige oliën gemengd met avocado- en limoenolie. Deze smakelijke twist geeft een exotische en frisse smaak en draagt bij aan onze gezondheid.

  ... bestaat uit verschillende plantaardige oliën gemengd met avocado- en limoenolie. Deze smakelijke twist geeft een exotische en frisse smaak en draagt bij aan onze gezondheid.

 • Deze variant is, net zoals de andere varianten Becel Bio en Becel met walnootolie, namelijk rijk aan omega 3 en 6. Ze zijn 100% plantaardig, lactosevrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

  Deze variant is, net zoals de andere varianten Becel Bio en Becel met walnootolie, namelijk rijk aan omega 3 en 6. Ze zijn 100% plantaardig, lactosevrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 • ... We proberen de nieuwe Becel op ons brood, met of zonder beleg, maar ook op een cracker of in een wrap!

  ... We proberen de nieuwe Becel op ons brood, met of zonder beleg, maar ook op een cracker of in een wrap!

 • Het team van Becel is heel nieuwsgierig naar onze mening en naar die van onze omgeving over de nieuwe Becel. Op naar twee gezonde weken waarin we met 1.250 trnd-partners de nieuwe Becel gaan uitproberen!

  Het team van Becel is heel nieuwsgierig naar onze mening en naar die van onze omgeving over de nieuwe Becel. Op naar twee gezonde weken waarin we met 1.250 trnd-partners de nieuwe Becel gaan uitproberen!

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijffase

  Lijkt jou het leuk om de nieuwe Becel uit te proberen en er alles over te vertellen aan je familie en vrienden? Schrijf je dan in!

 2. Actiefase

  Indien je geselecteerd bent, krijg je samen met 1.249 geselecteerden de mogelijkheid om de nieuwe smaken van Becel te testen. Dit doen we samen met onze vrienden en familie. Naast het samen testen, delen we de coupons uit zodat ook zij de nieuwe smaken kunnen ontdekken! We delen onze ervaringen én die van onze omgeving via reacties op het blog, door het uploaden van leuke foto's en in het eindonderzoek.

Waarom trnd-partner worden en meedoen aan dit project?

We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Je krijgt de kans nieuwe en leuke producten te ontdekken.
 • Je ontvangt exclusieve informatie over deze producten.
 • Je kan Becel helpen hun producten te verbeteren.

Schrijf je in!

De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten.


Meld je aan bij trnd!

Wil je meedoen met projecten, maar ben je geen lid van trnd? Dan kun je je hier gratis en vrijblijvend aanmelden als trnd-partner.

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfalinoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl.