Het Becel-avontuur komt tot een einde!

Tijdens dit project kregen we de kans om de nieuwe Becel-producten te testen en te ontdekken. Dit deden we niet alleen...

Het eindonderzoek staat online

...want onze vrienden, familie, collega’s en anderen konden ook genieten van de nieuwe smaken dankzij de kortingscoupons! Het einde van dit project is in zicht, dus zetten we de eindsprint in.

Wat ons nog staat te wachten de aankomende dagen:

  • Het maken van foto’s van de laatste momenten tijdens dit project met Becel. Deze kan je nog uploaden naar de fotogalerij!
  • De buurvrouw of die ene collega... wie krijgt er nog een coupon van je? Deel ze uit, zodat jouw omgeving ook de nieuwe smaken van Becel kunnen uitproberen!
  • We vullen het eindonderzoek in. Om het project zo goed mogelijk af te sluiten is het belangrijk om deze in te vullen, voor Becel én voor ons! Je kunt jouw eerlijke mening geven over de producten van Becel die je hebt getest in dit onderzoek.

Ons project met Becel is ten einde gekomen. Bedankt voor jullie inzet!

@Iedereen: wat was jouw favoriete moment van dit project?


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.