Onze missie tijdens dit project!

De startpakketten zijn aangekomen, en we kunnen niet wachten om de nieuwe smaken van Becel uit te proberen! Maar wat is onze missie voor dit project nu precies?

Onze Becel-missie

Het is super gemakkelijk. Ons project draait om gezond leven, plezier hebben én Becel uitgebreid proeven!

  • Probeer Becel op een snee brood, op een toastje of op een andere manier. Laat ons vervolgens weten wat je ervan vindt!
  • Is je startpakket aangekomen? En heb je al een nieuw recept uitgeprobeerd? Neem een foto en deel deze ter inspiratie in onze fotogalerij!
  • Laat anderen de nieuwe Becel-producten ook ontdekken en deel de kortingscoupons uit aan jouw vrienden, familie, collega’s of andere bekenden. Zo kunnen zij er ook van genieten!
  • Geef jouw mening en indrukken door in een reactie op de projectblog en in het eindonderzoek. Als deze online gaat word je hierover geïnformeerd!

@Iedereen: heb jij al nieuwe recepten uitgeprobeerd met de nieuwe Becel-smaken?

Als je jouw startpakket nog niet hebt ontvangen of er onderdelen misten, horen we dit graag. Je hebt tot maandag 19 juni 08.00 om ons te laten weten wat je nog mist en wat het afleveradres is. Daarna kunnen de resterende aanvragen niet meer worden verwerkt!


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.