Laat het proeven beginnen!

De zon en de zomer komen gelukkig weer om de hoek kijken! Daarom is dit het ideale moment een proeverij te organiseren voor je vrienden of familie. Wij zijn erg benieuwd met wie jullie de volgende keer de nieuwe Becel-smaken gaan proeven:

Samen Becel proeven!

Trnd-partner carine1963 heeft al een proeverij gedaan met vrienden, die erg positief waren:

Gewoonweg super onthaald bij al de vrienden die ik liet proeven. Vanavond komen er nog een paar vrienden langs, ook hen laat ik proeven van de heerlijke boter!

En jij? Wie ga jij binnenkort uitnodigen om Becel te proeven? Doe mee met deze poll!

Voor wie ga jij je eerte Becel-proeverij organiseren?

Voor wie ga jij je eerste Becel-proeverij organiseren?

Vrienden

43 Stemmen, 20%

Familie

137 Stemmen, 62%

Collega's

25 Stemmen, 11%

Sportmaatje(s) of vrienden met wie je activiteiten onderneemt

10 Stemmen, 5%

Anderen

5 Stemmen, 2%

Is het proeven afgelopen? Deel dan meteen de kortingscoupons uit! Zo kan je omgeving met korting de nieuwe Becel 100% plantaardig thuis uitproberen.

@Iedereen: is jouw omgeving ook benieuwd naar de nieuwe smaken van Becel 100% plantaardig?


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.