Ons Becel-avontuur kan beginnen!

De startpakketten zijn onderweg, of zelfs al gearriveerd! Heb jij jouw vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een proeverij om de nieuwe smaken van Becel 100% plantaardig te proberen?

Startpakket

trnd-partner Marteco heeft vol enthousiasme het pakket ontvangen:

Juist de envelop uit de bus mogen halen. Nu ga ik vliegensvlug naar de winkel. Ben zo benieuwd naar de smaken van deze Becel!

Kies je nu voor de nieuwe Becel met avocado- en limoenolie, de variant met walnootolie of voor Becel Biologisch… Er is genoeg te kiezen! Deze nieuwe smaken zijn een goede reden om je omgeving uit te nodigen en samen te genieten van de heerlijkste broodjes. Op deze manier wordt je snack, ontbijt of lunch lekker én gezond!

Marie is erg benieuwd naar je ervaringen tijdens dit project. Laat het ons weten in een reactie onderaan de blog, en door de leukste foto’s van jouw Becel-creaties te uploaden in de fotogalerij!

Upload hier jouw Becel-foto's!

@Iedereen: hoe ga jij met jouw omgeving de nieuwe smaken van Becel ontdekken?


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.