Variëren met Becel!

Of je nu een zoet gerecht wilt of juist hartig, er zijn genoeg manieren om te koken met Becel! En wat is er leuker dan het delen van jouw favoriete recepten zodat iedereen hiervan kan genieten?

Koken met Becel

Becel is natuurlijk geschikt voor op toast of brood, maar ook in een gerecht. De producten van Becel voegen veel smaak aan je recepten toe! Je kunt deze recepten en de foto’s van jouw creaties delen, om zo de andere trnd-partners te inspireren…

Ik deel mijn recepten!

Op de blog staan al enkele voorbeelden van gerechten met Becel met avocado- en limoenolie en de variant met walnootolie. Zo kom je al snel in te stemming!

@Iedereen: welke recepten zou jij willen delen?

Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. De oliën in Becel bevatten van nature Omega 3 en 6 die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed.