Becel: de inschrijvingen zijn geopend!

Ben jij klaar om een nieuwe smaak voor op je boterham te ontdekken? De nieuwe Becel bestaat uit verschillende plantaardige oliën, zoals avocado- en limoenolie. Dit zorgt voor een exotische en gezonde variatie op je dagelijkse boterham! Samen met 1.250 trnd-partners laten we ons verrassen door deze gezonde smaakervaring.

Hoe verloopt dit project?

1. Inschrijffase

Tijdens deze fase kunnen geïnteresseerde trnd-partners zich inlezen over dit gezonde en smaakvolle project, en zich inschrijven als ze mee willen doen!

De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten.

2. Actiefase

Na de bekendmaking van het projectteam van 1.250 trnd-partners, gaan we samen Becel met avocado- en limoenolie uitproberen. Twee weken lang proeven we deze nieuwe Becel samen met vrienden, familie en collega’s. We delen onze ervaringen middels reacties, foto’s en een onderzoek aan het einde van dit project, en delen kortingsbonnen uit aan onze kennissen!

@Iedereen: wie heeft er zin in een nieuwe twist op zijn/haar boterham?


Omega 3 en 6 dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfalinoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur). 2 porties (2x10g) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl.