Jouw hansgrohe-checklist

hansgrohe PowderRain uitgebreid geprobeerd? Check! Een commentaar achtergelaten op de blog? Check! Mooie foto’s gemaakt en geüpload in de fotogalerij? Check! Nu is het tijd om de laatste onderdelen van dit project af te vinken:

Deel je beste #PowderRain foto’s op social media

Heb je nog mooie foto’s op je telefoon van de handdouche? Of inspiratie voor stijlvolle foto’s? Ga dan snel aan de slag en deel je foto’s op social media met de hashtags #PowderRain en #hansgrohe. Door #PowderRain te gebruiken kunnen niet alleen jouw volgers en vrienden, maar ook wij én het team van hansgrohe meegenieten!

Je begrijpt het... het is selfie tijd! 🤳

hansgrohe PowderRain

Wie moet de handdouche nog uitproberen?

Je buurvrouw, broer of beste vriendin? Nodig je vrienden en familie uit en leg deze gezellige momenten vast met de hashtags #PowderRain en #hansgrohe.

Hier ondertussen door een 8 tal mensen getest. Niets dan positieve reacties tot nu toe en dat kan ik helemaal begrijpen. Een heeeel leuke ontdekking en een superproduct! - trnd-partner CityCat

Geef je mening online

Je bent een echte expert geworden. Je kunt dus beginnen met het online publiceren van jouw recensies. Wees vooral eerlijk in jouw reviews en leg uit wat je allemaal bevalt aan de handdouche. Je kunt je mening delen op Bol.com.

Ik ga ervoor!


@iedereen: Wat uit deze lijst ga jij nog afstrepen?