Login

Wachtwoord vergeten?

hansgrohe PowderRain

300 trnd-partners gaan de laatste douche-innovatie van hansgrohe ontdekken, dankzij de nieuwe hansgrohe Raindance Select handdouche met PowderRain: de enige douche met drie unieke afwisselende ervaringen.

150 deelnemers
Beauty / persoonlijke hygiëne
14/11/2018 tot 28/01/2019:

Een unieke ervaring met de hansgrohe PowderRain handdouche!

300 trnd-partners krijgen de mogelijkheid om de hansgrohe Raindance Select S met PowderRain handdouche te proberen en erover te communiceren. Laten we samen deze innovatieve hansgrohe handdouche ontdekken waarmee je met één klik op de Select-knop kunt kiezen voor 1 van de 3 douchestralen waaronder PowderRain!

De hansgrohe handdouche in beeld

  • Met de Hansgrohe Raindance Select S met PowderRain kies je eenvoudig voor één van de drie straalsoorten door op de Select-knop te drukken. De Hansgrohe Raindance handdouche biedt…

    Met de Hansgrohe Raindance Select S met PowderRain kies je eenvoudig voor één van de drie straalsoorten door op de Select-knop te drukken. De Hansgrohe Raindance handdouche biedt…

  • … een aangename douche met de "PowderRain" regenstraal, een verkwikkende douche met de krachtige "WhirlAir" straal en een stimulerende douche met de "Rain"-straal.

    … een aangename douche met de "PowderRain" regenstraal, een verkwikkende douche met de krachtige "WhirlAir" straal en een stimulerende douche met de "Rain"-straal.

Ambassadeur van hansgrohe worden is:

Ontdekken en delen

Ontdekken en delen

Nu je jouw nieuwe doucheroutine hebt ontdekt, is het tijd om erover te communiceren! Deel dit prachtige avontuur met je dierbaren door ze uit te nodigen om bij jou thuis te komen douchen. Met jouw nieuwe hansgrohe handdouche kunnen ze genieten van een ontspannende en verfrissende douchebelevenis.

Jouw ervaring delen

Jouw ervaring delen met #PowderRain

Deel 3 weken lang jouw foto's, ervaringen en tips op social media met de hashtag #PowderRain!

Jouw mening geven

Jouw mening geven

Met het beantwoorden van 2 onderzoeken geef je jouw mening over deze nieuwe doucheroutine aan het hansgrohe marketingteam.

Waarom deel uitmaken van de trnd community en deelnemen aan dit project?

Omdat er zoveel voordelen aan zijn!

  • Je ontdekt interessante producten.
  • Je ontvangt exclusieve productinformatie.
  • Je kunt jouw mening aan hansgrohe doorgeven en zo bijdragen aan productverbeteringen.

Geef je snel op als kandidaat !

De inschrijvingen voor dit project zijn gesloten.


Meld je aan bij trnd!

Wil je meedoen met projecten, maar ben je geen lid van trnd? Dan kun je je hier gratis en vrijblijvend aanmelden als trnd-partner.

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!