Login

Wachtwoord vergeten?

Mug Cake

Mug Cake: een gloednieuwe lekkernij van Dr. Oetker

Speciaal voor zoete snoepers die trek hebben in een snelle traktatie, komt Dr. Oetker met iets nieuws: Mug Cake. Wij zijn de eersten die dit nieuwe product mogen uitproberen!

Samen met 2.500 trnd-partners gaan we de drie smaken van Dr. Oetker Mug Cake proeven en bekendmaken. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om Mug Cake klaar te maken, want na één minuut in de microgolf is je cake al klaar!

Verhaal in foto's: Mug Cake.

 • Met Mug Cake van Dr. Oetker bereiden we op eenvoudige wijze een verrassend tussendoortje. Neem een grote tas ('mug') en doe daar de inhoud van een zakje Mug Cake in, samen met 5 eetlepels melk...

  Met Mug Cake van Dr. Oetker bereiden we op eenvoudige wijze een verrassend tussendoortje. Neem een grote tas ('mug') en doe daar de inhoud van een zakje Mug Cake in, samen met 5 eetlepels melk...

 • …terwijl je voortdurend roert tot je een glad beslag bekomt. Zet de ‘mug’ in de microgolf…. et voilà, binnen één minuut bakken we gemakkelijk én snel een Mug Cake. We kunnen kiezen uit drie verschillende smaken…:

  …terwijl je voortdurend roert tot je een glad beslag bekomt. Zet de ‘mug’ in de microgolf…. et voilà, binnen één minuut bakken we gemakkelijk én snel een Mug Cake. We kunnen kiezen uit drie verschillende smaken…:

 • …Pure Chocolade, Melkchocolade en Chocoladestukjes. Zo kunnen we genieten van een toetje op elk moment van de dag. Versier en varieer met verschillende toppings…

  …Pure Chocolade, Melkchocolade en Chocoladestukjes. Zo kunnen we genieten van een toetje op elk moment van de dag. Versier en varieer met verschillende toppings…

 • …om zo tijdens een verwenmoment voor de TV, of tijdens een pauze op het werk, jezelf en anderen op een zelfgebakken cake te trakteren.

  …om zo tijdens een verwenmoment voor de TV, of tijdens een pauze op het werk, jezelf en anderen op een zelfgebakken cake te trakteren.

 • Het team van Dr. Oetker is ontzettend benieuwd naar onze ervaringen met de nieuwe Mug Cake. De komende vier weken zullen we met 2.500 trnd-partners veel Mug Cakes uitdelen en deze proeven met onze familie, vrienden en kennissen!

  Het team van Dr. Oetker is ontzettend benieuwd naar onze ervaringen met de nieuwe Mug Cake. De komende vier weken zullen we met 2.500 trnd-partners veel Mug Cakes uitdelen en deze proeven met onze familie, vrienden en kennissen!

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijffase
  In de inschrijffase kunnen alle Belgische trnd-partners met een inschrijfticket meer te weten komen over Mug Cake en zich aanmelden voor dit project. Neem nu een kijkje op de projectblog van de inschrijffase en schrijf je in!

 2. Actiefase
  Zodra de actiefase van start gaat, mogen 2.500 Belgische trnd-partners en hun familie en vrienden Mug Cake uitproberen. We verzamelen alle foto’s, meningen en ervaringen, en delen dit met elkaar en het team van Dr. Oetker op ons projectblog. Bekijk nu de projectblog van de actiefase en ontdek wat er in het startpakket zit.

Let op: de inschrijving is gesloten!


Waarom partner worden van de trnd-community en meedoen aan dit project?

Omdat het veel voordelen biedt!

 • Je kan gratis producten testen.
 • Je ontvangt exclusieve informatie over deze producten.
 • Je kan jouw mening geven aan Dr. Oetker en op die manier bijdragen aan het verbeteren van de producten.

Nog geen trnd-partner?
Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend. Om partner te worden van de community en alle informatie te ontvangen over dit en toekomstige projecten:

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!