Login

Wachtwoord vergeten?

Vichy Dercos Neogenic

Vichy Dercos Neogenic, voor meer en voller haar.

Dercos Neogenic is een innovatie van Vichy die ontwikkeld is voor het creëren van nieuwe haren en een vollere haardos. Dat willen we graag uitproberen!

 • Vichy Dercos Neogenic is een behandeling voor vrouwen en mannen met dunner wordend haar, waarbij…

  Vichy Dercos Neogenic is een behandeling voor vrouwen en mannen met dunner wordend haar, waarbij…

 • … de hoofdhuid langzaam zichtbaar wordt. Haren stoppen met groeien wanneer ze zich in de zogenaamde slaapfase bevinden. Neogenic gebruikt een molecuul die de haren uit deze slaapfase reactiveert, zodat ze weer kunnen gaan groeien.

  … de hoofdhuid langzaam zichtbaar wordt. Haren stoppen met groeien wanneer ze zich in de zogenaamde slaapfase bevinden. Neogenic gebruikt een molecuul die de haren uit deze slaapfase reactiveert, zodat ze weer kunnen gaan groeien.

 • Een regelmatig gebruik van deze behandeling liet in een wetenschappelijke studie na drie maanden 4% toename van de haardichtheid zien, wat gemiddeld uitkomt op zo’n 1.700 nieuwe haren na 90 dagen. Neogenic…

  Een regelmatig gebruik van deze behandeling liet in een wetenschappelijke studie na drie maanden 4% toename van de haardichtheid zien, wat gemiddeld uitkomt op zo’n 1.700 nieuwe haren na 90 dagen. Neogenic…

 • … breng je dagelijks in een zig-zag beweging op de hoofdhuid aan, met behulp van de applicator uit je startpakket. In dit project gaan we …

  … breng je dagelijks in een zig-zag beweging op de hoofdhuid aan, met behulp van de applicator uit je startpakket. In dit project gaan we …

 • … met 100 trnd-partners uit België Vichy Dercos Neogenic ontdekken, bekendmaken en online onze ervaringen uitwisselen. We hebben er zin in!

  … met 100 trnd-partners uit België Vichy Dercos Neogenic ontdekken, bekendmaken en online onze ervaringen uitwisselen. We hebben er zin in!

Samen met 100 trnd-partners uit België gaan we Vichy Dercos Neogenic testen, de behandeling bekendmaken in onze omgeving en online onze ervaringen uitwisselen. We gaan 3 maanden als echte Vichy Dercos Neogenic experts aan de slag!

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijffase
  In de inschrijf- en kennisfase nodigen we Belgische trnd-partners uit die graag meer en voller haar willen hebben, om meer te weten te komen over Vichy Dercos Neogenic in ons nieuwe trnd-project. Vind exclusieve informatie over Vichy Dercos Neogenic op de projectblog van de inschrijf- en kennisfase en maak van de gelegenheid gebruik om je mening, ideeën en tips met Vichy te delen.

  Heb je een inschrijfticket ontvangen en wil je graag deelnemen aan dit project? Stel je dan kandidaat. Aan het einde van deze fase kan je met alle trnd-partners die zich kandidaat hebben gesteld een kleine test invullen om te toetsen hoeveel je geleerd hebt.

 2. Actiefase
  Met 100 trnd-partners uit België gaan we Vichy Dercos Neogenic uitproberen en bekendmaken. We gaan gedurende 3 maanden deze nieuwe behandeling uitproberen, erover praten met onze vrienden en onze ervaringen delen op dit projectblog, via gespreksberichten en door het schrijven van online reviews. Bekijk het projectblog van de actiefase en ontdek wat er in het startpakket zit.

Schrijf je in voor het project!

Alle trnd-partners uit België die een wervingsticket hebben ontvangen kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan dit Neogenic-project. Ga naar mijntrnd en klik op de uitnodiging.

Let op: de inschrijving is gesloten!


Waarom partner worden van de trnd-community en meedoen aan dit project?

Omdat het veel voordelen biedt!

 • Je kan gratis producten testen.
 • Je ontvangt exclusieve informatie over deze producten.
 • Je kan jouw mening geven aan Vichy en op die manier bijdragen aan het verbeteren van de producten.

Nog geen trnd-partner?
Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend. Om partner te worden van de community en alle informatie te ontvangen over dit en toekomstige projecten:

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!