Login

Wachtwoord vergeten?

Zalando

Zalando: eenvoudig online de nieuwste mode shoppen

In dit trnd-project ontdekken we de online shop van Zalando. We duiken vanuit het gemak van ons eigen huis de wereld van de mode in!

Samen met 3.000 Belgische trnd-partners proberen we de Zalando online shop uit en maken we deze bekend bij familie en vrienden. We laten ons inspireren door de laatste fashion en trends en bestellen deze gemakkelijk en veilig online.

Verhaal in foto's: Zalando

 • De nieuwste kleding, schoenen en accessoires shoppen we online bij Zalando. Naast een breed scala aan bekende topmerken biedt Zalando ons nog veel meer. Zalando heeft een veilige en betrouwbare service…

  De nieuwste kleding, schoenen en accessoires shoppen we online bij Zalando. Naast een breed scala aan bekende topmerken biedt Zalando ons nog veel meer. Zalando heeft een veilige en betrouwbare service…

 • …en verzendt gratis onze bestelling naar ons huis- of werkadres, een afhaalpunt in de buurt of in een pakketautomaat (bpack 24/7)! Voldoet de bestelling niet aan onze verwachtingen, dan…

  …en verzendt gratis onze bestelling naar ons huis- of werkadres, een afhaalpunt in de buurt of in een pakketautomaat (bpack 24/7)! Voldoet de bestelling niet aan onze verwachtingen, dan…

 • …kunnen we de bestelde artikelen gratis retourneren. Het team van Zalando inspireert ons online met de nieuwste trends voor elk seizoen. Of we nu op zoek zijn naar een casual, trendy, sportieve of klassieke look, met…

  …kunnen we de bestelde artikelen gratis retourneren. Het team van Zalando inspireert ons online met de nieuwste trends voor elk seizoen. Of we nu op zoek zijn naar een casual, trendy, sportieve of klassieke look, met…

 • …een muisklik of een swipe bestellen we direct via computer, smartphone of tablet onze favoriete mode-items bij Zalando.

  …een muisklik of een swipe bestellen we direct via computer, smartphone of tablet onze favoriete mode-items bij Zalando.

 • De komende weken proberen we met 3.000 Belgische trnd-partners Zalando uit en gaan we samen met familie en vrienden op zoek naar de mooiste en meest trendy fashion in de online shop!

  De komende weken proberen we met 3.000 Belgische trnd-partners Zalando uit en gaan we samen met familie en vrienden op zoek naar de mooiste en meest trendy fashion in de online shop!

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijffase
  In de inschrijffase kan iedereen meer te weten komen over Zalando. Met een inschrijfticket kun jij je aanmelden voor dit project en kans maken op een plekje in het projectteam.

 2. Actiefase
  Zodra de actiefase van start gaat, ontdekken we samen met 3.000 Belgische trnd-partners en onze vrienden en bekenden de online shop van Zalando uit. We verzamelen foto’s en feedback, en delen we onze ervaringen op de projectblog.

Let op: de inschrijving is gesloten!


Waarom partner worden van de trnd-community en meedoen aan dit project?

Omdat het veel voordelen biedt!

 • Je kan gratis producten testen.
 • Je ontvangt exclusieve informatie over deze producten.
 • Je kan jouw mening geven aan Zalando en op die manier bijdragen aan het verbeteren van de producten.

Nog geen trnd-partner?
Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend. Om partner te worden van de community en alle informatie te ontvangen over dit en toekomstige projecten:

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!