Login

Wachtwoord vergeten?

Sublimist

Sublimist, een nieuw verzorgingsritueel van L'Oréal Paris!

In dit project gaan we een nieuwe generatie gezichtsverzorgingsproducten van L'Oréal Paris uitproberen en bekend maken.

We ontdekken hoe de Sublimist gezichtsverzorgingsproducten zichtbaar de kwaliteit van onze huid verbeteren. We maken het ook bekend bij onze vriendinnen, zodat we samen kunnen stralen op de foto!

Fotostory: Sublimist van L’Oréal Paris

 • L’Oréal Paris stelt voor: Sublimist, het nieuwe gamma gezichtsverzorgingsproducten die inwerken op poriën, huidoppervlakte en teint voor een gladde en stralende huid.

  L’Oréal Paris stelt voor: Sublimist, het nieuwe gamma gezichtsverzorgingsproducten die inwerken op poriën, huidoppervlakte en teint voor een gladde en stralende huid.

 • Voor jonge vrouwen, met aandacht voor hun uiterlijk en de wens voor een gladdere huid, biedt L’Oréal Paris een nieuw verzorgingsritueel. Deze verbetert de kleine imperfecties en zorgt voor een fotogenieke huid, zelfs zonder make-up!

  Voor jonge vrouwen, met aandacht voor hun uiterlijk en de wens voor een gladdere huid, biedt L’Oréal Paris een nieuw verzorgingsritueel. Deze verbetert de kleine imperfecties en zorgt voor een fotogenieke huid, zelfs zonder make-up!

 • Het geheim van het Sublimist verzorgingsritueel is een unieke formule, ontwikkeld in de laboratoria van L’Oréal Paris. Deze bestaat uit een combinatie van de door L’Oréal Paris gepatenteerde molecule, LR 2412, en het plantencomplex, Perline-P.

  Het geheim van het Sublimist verzorgingsritueel is een unieke formule, ontwikkeld in de laboratoria van L’Oréal Paris. Deze bestaat uit een combinatie van de door L’Oréal Paris gepatenteerde molecule, LR 2412, en het plantencomplex, Perline-P.

 • Deze twee innovatieve ingrediënten werken tot diep in de huid: ze minimaliseren de poriën, verfijnen en vervagen de huidoppervlakte en zorgen voor egale teint.

  Deze twee innovatieve ingrediënten werken tot diep in de huid: ze minimaliseren de poriën, verfijnen en vervagen de huidoppervlakte en zorgen voor egale teint.

 • Het Sublimist verzorgingsritueel bestaat uit 4 producten: Corrigerend Serum, Hydraterende verzorging, Magische touch en BB crème 6-in-1.

  Het Sublimist verzorgingsritueel bestaat uit 4 producten: Corrigerend Serum, Hydraterende verzorging, Magische touch en BB crème 6-in-1.

 • In onze huid gaan we de kleine imperfecties corrigeren met Sublimist! Zo kunnen wij op elk moment trots op de foto gaan, zonder ons zorgen te maken over onze huid.

  In onze huid gaan we de kleine imperfecties corrigeren met Sublimist! Zo kunnen wij op elk moment trots op de foto gaan, zonder ons zorgen te maken over onze huid.

 • Klaar voor het Sublimist avontuur? We beginnen nu met de kennisfase!

  Klaar voor het Sublimist avontuur? We beginnen nu met de kennisfase!

 • Na afloop van de kennisfase, gaan we met 2.000 vrouwen in België de Sublimist Hydraterende verzorging en de Sublimist Magische touch van L’Oréal Paris uitproberen en onze ervaringen delen op deze projectblog.

  Na afloop van de kennisfase, gaan we met 2.000 vrouwen in België de Sublimist Hydraterende verzorging en de Sublimist Magische touch van L’Oréal Paris uitproberen en onze ervaringen delen op deze projectblog.

Wat we in dit trnd-project gaan doen:

 1. Inschrijf- en kennisfase

  In de inschrijf- en kennisfase nodigen we alle vrouwen uit onze Belgische trnd-community uit om meer te weten te komen over Sublimist van L'Oréal Paris en ons nieuwe trnd-project. Vind exclusieve informatie over Sublimist gezichtsverzorging en beautytips op de projectblog van de inschrijf- en kennisfase en maak van de gelegenheid gebruik om je mening, ideeën en tips met L'Oréal Paris te delen.

  Heb je een wervingsticket ontvangen en wil je graag deelnemen aan dit project? Stel je dan kandidaat. Op het einde van deze fase kan je, met alle trnd-partners die zich kandidaat hebben gesteld, een kleine test invullen om te toetsen hoeveel je geleerd hebt.

 2. Actiefase
  Met 2.000 trnd-partners uit België gaan we Sublimist van L'Oréal Paris bekendmaken. We gaan acht weken lang deze nieuwe gezichtsverzorgingsproducten uitproberen, erover praten met onze vriendinnen en onze ervaringen delen op dit projectblog of via gespreksberichten. Bekijk nu de projectblog van de actiefase en ontdek wat er in het startpakket zit.

Stel je kandidaat!

Alle trnd-partners uit België die een wervingsticket hebben ontvangen, kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan dit Sublimist-project. Ga naar "mijn trnd" en klik op de uitnodiging.

Let op: de inschrijving is gesloten!

Waarom partner worden van de trnd-community en meedoen aan dit project?

Omdat het veel voordelen biedt!

 • Je kan gratis producten testen.
 • Je ontvangt exclusieve informatie over deze producten.
 • Je kan jouw mening geven aan L´Oréal en op die manier bijdragen aan het verbeteren van de producten.

Nog geen trnd-partner?
Het is makkelijk, gratis en vrijblijvend. Om partner te worden van de community en alle informatie te ontvangen over dit en toekomstige projecten:

Ja, ik meld me aan als trnd-partner!