Login

Wachtwoord vergeten?

Sublimist

Sublimist: ervaringen, meningen, beoordelingen

In dit project hebben we samen Sublimist, het nieuwe verzorgingsritueel van L'Oréal Paris ontdekt tijdens de kennisfase. 2.000 trnd-partners hebben de kans gehad om Sublimist Hydraterende verzorging en Magische touch 8 weken lang te testen tijdens de actiefase. Hier kun je de belangrijkste resultaten van ons project bekijken.

92%

zou Sublimist aanraden bij vriendinnen en kennissen.

92% zou Sublimist aanraden bij vriendinnen en kennissen.

Sublimist Loreal
 • Algemene indruk

 • Hydraterende verzorging

 • Magische Touch

Meningen van de vrouwen die Sublimist hebben getest:

carpetride

"Je weet pas dat een crème goed is als anderen merken dat er iets aan je huid veranderd is, wat echt het geval is! Ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen als de laatste tijd!"

Sublimist

Patricia2602

"Zeer tevreden over de Hydraterende verzorging. Mijn droge huid is na 2 weken gebruik volledig verdwenen, geen droge plekken en velletjes meer en een super zachte en stralende huid in de plaats. Dit valt ook andere mensen op, wat super is."

Sublimist

Letstalkaboutyouand

"Ik zal Sublimist zeker blijven gebruiken! Ik ben heel tevreden over deze dagcrème. Mijn huid is heel zacht en de poriën zijn inderdaad iets kleiner. Het was heel leuk om mee te doen. BEDANKT!"

Sublimist

Elektra

"Sublimist is een nieuwe, lekker ruikende gezichtscrème die ervoor zorgt dat je huid zachter aanvoelt, je een stralende teint krijgt en imperfecties in de huid vervagen."

Sublimist

Product informatie.

Sublimist eigenschappen:
Met Sublimist heeft L’Oréal Paris een unieke formule ontwikkeld die de kwaliteit van de huid verbeterd: geminimaliseerde poriën, verfijnde huidoppervlakte en een egalere teint, waardoor oneffenheden verminderen, de huid gladder wordt en gaat stralen.

Het gamma gezichtsverzorgingsproducten van Sublimist bestaat uit vier producten die zowel los van elkaar, als samen kunnen worden gebruikt. Elk product zorgt voor een verbeterde huidkwaliteit en een onmiddellijk, zichtbaar effect:

LANGDURIGE, CORRIGERENDE WERKING:

 • Corrigerend Serum.
  Verfijnt de huidoppervlakte, minimaliseert de poriën, maakt de huid glad en laat deze stralen.

 • Hydraterende verzorging.
  Hydrateert de huid grondig, verfijnt de huidoppervlakte en geeft een verzorgde uitstraling.

ONMIDDELLIJK, OPTISCH EFFECT:

 • Magische touch.
  De Magische touch verfijnt de poriën en de onregelmatigheden. Dankzij het ronde topje kan je het product doelgericht aanbrengen. In één beweging verdwijnen alle kleine imperfecties, zoals zichtbare poriën of onregelmatigheden.

 • BB crème 6-in-1.
  Corrigeert de rode vlekjes, egaliseert de teint, laat deze stralen en vervaagt de poriën. De BB crème beschermt de huid ook tegen UV straling dankzij de SPF25 beschermingsfactor.

Sublimist